Alt-i-en løsning

Vi har samlet pakken du skal bruge for at fremtidssikre din virksomhed. Der er ingen grund til at bekymre sig, vi sørger for det hele! Vi udvikler jeres hjemmeside, holder den oppe, og vedligeholder den. Vi kan sågar skrive de tekster og handelsbetingelser der skal stå på siden. Så du kun skal koncentrere dig om din virksomhed.

Webudvikling

Vores mål er at lave hjemmesider som passer til jer. Vores hjemmeside designs bygger på en minimalistisk designfilosofi. Hjemmesider skal ikke være komplicerede og forstyrende, de skal fremme jeres virksomhed og jeres budskab.

Grafik

Det nemt at tage billeder i disse mobile tider, men at tage smukke billeder er stadig lidt af en kunst. Lad os være jeres kunstnere. Grafisk design klarer vi også.

Webhosting

For jer der vil slippe for bekymringer og nedetid. Vi tager det hårde læs for jer.

Søgemaskineoptimering

Hvis I ikke kan findes på Google er det det samme som at I ikke kan findes overhovedet. Vi hjælper jer derfor med at bestige søgesiderne og giver dig tips til hvad I selv kan gøre for at opretholde jeres position.

Support

IT kan være lig med problemer, men det skal ikke stå i vejen for jer. Når I har hosting hos os tilbyder vi fri support og vi lover at svare inden for 24 timer, ellers er der gratis hosting og fri trafik fra os.

 

Tekst & Handelsbetingelser

At skrive informerende tekst og handelsbetingelser kan være svært. Hvad er nødvendigt at skrive? Hvad læser kunderne? Bare rolig, vi er trods alt gymnasieelever, vi er vant til det. Udover tekst kan også lave handelsbetingelser til webshops.