Jonathan Damsgaard Hald

Posted on

Jeg er 17 år gammel, elsker at rode med IT og har altid gjort det. Jeg startede med at interessere mig for IT, da jeg fik en lånecomputer i 2. klasse, lige efter man fandt ud af at jeg havde dysleksi (ordblindhed). Da ingen fag rigtig fungerede for mig, så jeg satte mig for at lære mig selv at forstå computere og hvordan man arbejder med dem. Tiden gik og jeg lærte mere og mere, fast forward til 2017. I dag har jeg været igennem freelance opgaver samt haft samarbejde med flere mindre virksomheder. Sideløbende med min it interesse, har jeg kørt cykelløb på elite niveau i 7 år.

Udover min virksomhed som jeg har stiftet sammen med Max, går vi på et fantastisk teknisk gymnasium i Vejle midtby. Mine fremtidsplaner er at blive en softwareingeniør og starte virksomheder.

 

Du fanger mig typisk midt i et projekt for en af vores kunder, men når jeg ikke er i gang med det, sørger jeg for at alle vores kunders hjemmesider er oppe og køre. Hvis du vil have fat i mig kan du altid kontakte mig direkte på mail, jonathan@anderledes.net.