Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Du kan finde de mest stillede spørgsmål omkring hosting, domæne og andre produkter nedenunder. Hvis du stadig mangler svar på dit spørgsmål kan du altid skrive til os.

FAQ

Hvad er et domæne?

Et domæne er ligesom en adresse i den virkelige verden. Forskellen er blot at det ikke er muligt at eje et domæne, kun leje den. Vores domænenavn er “anderledes.net”, domæne-navnet er “anderledes” og vores domæne-endelse er “net”. Selve domæne-navnet er valgfrit (fx. “anderledes”), men domæne-endelsen har sine begrænsninger. Du kan ikke lave dine egne domæne-endelser, men du skal udvælge din domæne-endelse udfra en liste af tilgængelige endelser. Alle domæner-endelser har de samme fordele/ulemper. Domæner har dog forskellige priser der er bestemt ud fra deres popularitet. Dette er ikke noget Anderledes Net styre, men noget de tildelte ejere af domæne-endelserne styre.

Typisk domæne-endelser:

.dk

.com

.net

.nu

.eu

.fm

Hvad er hosting?

Hosting er en nødvendig del af en hjemmeside. Du kan ikke bare købe et domænenavn også har du en side. Hosting er en serverplads du køber for din hjemmeside, altså et sted på nettet hvor din hjemmeside kan være gemt.

Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside?

Det kan variere meget ud fra størrelse af projektet. Typisk tager hjemmesider som Fredericia Bankocenter, altså simple informationssider, ikke mere end en uge. Ring eller skriv så finder vi ud af det.

Må jeg flytte hosting fra jer?

Det må du da, bare kontakt os, så hjælper vi til. Desværre tilbyder vi ikke direkte support, men kun ren vejledninger, da vi ikke har adgang til andre hosting-udbyderes systemer.

Skal man have nogle erfaringer for at håndtere og administrere en hjemmeside?

Nej, vi hjælper dig i gang uanset hvad du kommer fra. Hvis du nogensinde har problemer ringer eller skriver du bare til os.