Projekt: Fonder Science

 

Beskrivelse

Fonder Science udarbejder og udgiver undervisningsmateriale i Give området. Fonder Science er baseret på ideen om at naturfaglige artikler skal være gennembearbejdede, opdaterede og letforståelige. Artiklerne er målrettet elever i de ældste klasser i grundskolen samt gymnasieklasserne. Mange af artiklerne er også specielt tilegnet elever som vil vide mere. Desuden er der materiale til elever som gerne vil lære et emne på en anden og meget sjovere måde.

 

Krav til hjemmesiden

Produktet skulle både fungere som en portal for Anette Fonder’s (grundlæggeren) folkeskoleelever og samtidig være en hjemmeside for hendes egne projekter. Anette havde mange ideer om fx brætspil til apps. Anderledes Net hjalp hendes projekt i gang med app mock-ups, spil/facit systemer, elev system, og mulighed for at lægge artikler op på egen hjemmeside. Udover det tilbød vi også et undervisningsforløb, så Anette selv kunne uploade og redigere sine egne sider. I dag kører Anette hjemmesiden selv, og kontakter os kun når nye ideer opstår. Anderledes Net skal fx. hjælpe Fonder Science med en database som kobler elevernes registreringer (dataopsamling fra skolens vådområde) sammen med årstidernes ændringer etc. Det bliver iøvrigt et forløb i samarbejde med Vejle Kommune.

Trustpilot anmeldelse

Kvalitet og enkelt

Jonathan Hald vidste mere om, hvad jeg skulle bruge i forbindelse med min hjemmeside, end jeg selv gjorde. Anderledes Net har dermed udviklet en hjemmeside som på en gang fungerer som platform for løbende, opdateret undervisningsmateriale og daglig kommunikations – center elever og underviser imellem.(…)” Læs mere

 

Besøg Fonder Science