Privatlivspolitik

Vi tager sikkerhed og privatliv seriøst. I kan derfor til en hver tid kontakte os via telefon 60 24 90 45 eller email mail@anderledes.net, hvis I bare bliver det mindste i tvivl om hvordan vi håndtere jeres data. Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger eller mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse til Anderledes Net. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

Hvem er vi

Anderledes Net I/S (CVR-nr 38612468)
Oldenborggade 18, 1.th,
7000 Fredericia

Email: mail@anderledes.net

Web: anderledes.net

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det
Som oprettet kunde

Hos Anderledes Net vægter vi fleksibilitet højt, derfor vil de kontaktoplysninger vi indsamler ikke være det samme hos alle kunder, da alle kunder ikke vil kontaktes ens. Derfor har vi måske ikke indsamlet alle de følgende data om jer, kontakt os direkte for mere information. Vi gemmer følgende persondata når du er kunde hos os:

  • Personlig email adresse
    • Vi gemmer en personlig emailadresse som kontakt oplysning. Denne email bliver kun brugt til emails som har noget at gøre med kundens produkt. Emailen bliver udelukkende kontaktet af den tildelte ansvarlige for kundens produkt.
  • Telefonnummer
    • Vi gemmer telefonnummer som kontakt oplysning. Bruges til mere hastige meddelser eller som primære kontakt, hvis det er aftalt.
  • Kontakt personens navn
    • Dette bruges så vi lettere kan komme frem til den ansvarlige person hos kundevirksomheden.
  • CVR-nummer samt cvr data (virksomhedens navn & fulde virksomhedsadresse)
    • Dette data gemmes til fakturaer. I følge Skat skal de oplysninger, beskrevet i hovedpunktet, skrives på fakturaer.

Disse oplysninger forbliver i virksomheden, så længe du er aktiv kunde. Hvis du fravælger alle vores tjenester og ikke længere samarbejder med os, slettes dine data i løbet af 3 måneder.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet.

Kontaktformularer

Personlig data fra bestillingsformular (anderledes.net/bestil).

  •  Navn
    • Dette bruges så vi lettere kan komme frem til den ansvarlige person hos kundevirksomheden.
  • IP adresse
    • Bruges til at forebygge mulig svindel.
  • Email adresse
    • Bruges naturligvis til at svare på henvedelsen
  • Virksomhedensnavn
    • Så vi ved hvilket

 

Cookies

Når du besøger websitet www.anderledes.net, benytter vi Google Analytics-cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies hjælper os med at se, hvor mange der besøger websitet (trafikmåling), samt hvordan vores brugere interagerer på websitet. Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som kan forbinde brugeradfærd med bestemte personer.

Vi benytter Google Analytics-cookies for at give os indsigt i, hvordan de besøgende benytter vores website. Vi deler ikke denne data med nogen, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig som besøgende. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (Det anbefales ikke).

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokerer cookies, kan du se en vejledning her.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Vi kan dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os med udførelsen af din ordre, eller som bistår os med vores hosting mv. Det betyder, at vi eksempelvis kan dele dine oplysninger med vores serviceleverandører og vores bank.

Vi deler dine oplysninger i det omfang, vi er forpligtet til, f.eks. som følge af krav om indrapportering til offentlige myndigheder som SKAT.

Som dataansvarlig deler vi ikke personlige oplysninger med modtager uden for EU/EØS.

Hvor længe vi gemmer dine data

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter formålet er afsluttet.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger eller mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse til GDPR Huset. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Hvor vi sender dine data

Som dataansvarlig deler vi ikke personlige oplysninger med modtager uden for EU/EØS.